Blog….. Σαρκοφάγο, Αιμοβόρο, Ανθρωποφάγο, Αλγολάγνο, Αιμοσταγές, Φαλλοκρατικό

Δεν καβλώνουν πραγματικά…

Με όλο αυτό το πανηγύρι που πάει να στηθεί από τα ΜΜΕ γύρω από το sexting  είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις μέσα στο σωρό  εκείνους που λένε «κάτι διαφορετικό» απ’ τους συνήθεις σεμνότυφους και σκανδαλολόγους και λοιπούς ηθικιστές.  Ας εξηγηθούμε μια και καλή «δεν μας /σας πέφτει λόγος»  δικαίωμά τους άμα γουστάρουνε, να «βγάζουνε τα μάτια τους, και να το μοιράζονται».

Όποιος από τους παραπάνω καμώνεται πως πέφτει από τα σύννεφα και πως τον σοκάρει αυτή την  άγουρη ερωτική εφηβεία που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το σώμα της, και την καυτή της ερωτική επιθυμία, ας κόψει το πολύ το τάκα τάκα γιατί θα βγάλει τρίχες στην παλάμη.

Όταν παντού επικρατεί ένας κατακλυσμός σεξισμού σε  λάιφ στάιλ περιοδικά, σε σίριαλ της τουβού, διαφημίσεις, είναι υποκριτικό και ανόητο να ζητάς από τον  πιτσιρικά να μην  χάσει την μπάλα.

Ποιος να τον συμβουλέψει; Η οικογένεια; Και τι να του πει; Δεν λέγονται αυτά από ανθρώπους που κρίνουν τα νέα μέσα με πνεύμα μεσημεριανάδικου.

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι γυμνές φωτογραφίες ούτε τα πονηρά sms και mms που ανταλλάσουν οι πιτσιρικάδες και που καμιά φορά μπορεί να βρεθούν σε κοινή θέα στο διαδίκτυο. Αυτό λύνεται εύκολα.

Το μεγάλο πρόβλημα για μένα είναι πως ο έρωτας και το σεξ  για αυτά τα πιτσιρίκια γίνεται παιχνίδι βαρεμάρας, πλήξης, ανίας, περιέργειας και  ενός ανόητου μιμητισμού.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως έχουμε πιτσιρίκια που δεν μπορεί η κοινωνία να τα γεμίσει  συναισθηματικά, δεν μπορούν οι εν δυνάμει εραστές / ερωμένες τους να τα καβλώσουν αληθινά, κάνουν το σεξ και τον έρωτα μια βερσιόν του…GameBoy.

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • FriendFeed
  • LinkedIn
  • MySpace
  • RSS
  • Twitter
Εξομολογήσεις Κανιβάλων στο Facebook

buzz it!

banner ad

« Προφυλακτικά...         Πουτάνα ...ανεργία »

4 Σχόλια στο “Δεν καβλώνουν πραγματικά…”

  1. Ο/Η Rizobreaker λέει:

    Πόσο δίκιο έχεις αγαπητέ Συκοφάντη…

  2. Ο/Η sofiagk λέει:

    Από τις εξαιρετικά εύστοχες αναρτήσεις σου

  3. Ο/Η ducklord λέει:

    Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Έχετε μιλήσει με «τους νέους» πριν αποφασίσετε πως τους γνωρίζετε καλύτερα και μπορείτε να περιγράψετε πώς νιώθουν και τι κάνουν, τι τους «κινεί», γιατί (και αν) συμπεριφέρονται όπως λέτε; Να θυμήσω το κλασσικό «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα, χωρίς εμένα». «Το να κρίνεις και να κατακρίνεις είναι ότι πιο εύκολο»… «Οι απόψεις είναι σαν…» και τα λοιπά, και τα λοιπά…

    Το λέω διότι όποτε μιλώ με κάποιον νεαρότερο, βλέπω πως το κλασσικό και μόνιμο πρόβλημα τους (που εμείς, στην πορεία, ξεχάσαμε) είναι το «οι μεγαλύτεροι δεν με καταλαβαίνουν» (ακολουθούμενο από το «θέλουν να με βάλουν σε καλούπι″). Νομίζουμε πως τους έχουμε καταλάβει, νομίζουμε πως μπορούμε να τους κρίνουμε, νομίζουμε πως, τελικά, είμαστε καλύτεροι, και τους αντιμετωπίζουμε σαν τις μαϊμούδες στο κλουβί: ένα είδος κατώτερο που μπορούμε να μελετήσουμε εξ' αποστάσεως και ενίοτε να γελάσουμε με τα χάλια του, διότι «εμείς είμαστε καλύτεροι″.

    Εγώ βλέπω νέους να δημιουργούν, να σκέφτονται, να ερωτεύονται, να «ψάχνονται″, να προβληματίζονται. Έχουν γραμμένες τις κατασταλαγμένες, σταθερές, μέσα στη ναφθαλίνη ιδέες των μεγαλύτερων και ψάχνουν το κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Και δεν ντρέπονται περιστασιακά να διασκεδάσουν με ένα διπλό Pro στο Xbox 360 – αλήθεια, γιατί είναι κακό και κατακριτέο, και γιατί το αντιμετωπίζουμε σαν ένα αρνητικό είδος διασκέδασης; Ω, ναι, το να τρέχουμε με τα σώβρακα μέσα στα χώματα, σαν ζώα, ήταν πολύ καλύτερο και θα έπρεπε να το κάνουν και οι σημερινοί νέοι (που ίσως και να το έκαναν, αν δεν τους είχαμε «φάει″ τις αλάνες για να τις κάνουμε parking).

    Κοινώς, επειδή πολλά είπα και το παρατράβηξα, διαφωνώ. Πλήρως. Και σημειώνω πως δεν είναι η νεολαία που ασχολείται με «lifestyle περιοδικά» και «επιβολές τις μόδας» (εξάλλου, δεν της το επιτρέπει το χαρτζιλίκι της), αλλά οι 20+/30+ που θέλουν να νιώσουν «χάϊ», «μοδάτοι″ και «νέοι″ στη μίζερη και γερασμένη πραγματικότητα τους.

    Φιλικά
    Ένας ακόμη «παππούς», γνωστός ως Οδυσσέας

    Υ.Γ.: Το Gameboy έχει «πεθάνει″ εδώ και 15 χρόνια. Δείχνουμε την ηλικία μας αγαπητέ poster (και σχολιαστές). Η νεολαία «παίζει″ Javascript sonic στο κινητό και, όταν έχει φράγκα, Nintendo DS (άειντε, και κανένα PSP). Και Xbox 360 «στο σπίτι του κολλητού». Το gameboy το είχαμε οι 30+ σπασίκλες στα νιάτα μας.

    Υ.Γ.2: Όλοι οι 25- που έχω συναντήσει μιλούν για το επόμενο Fifa, το επόμενο Pro, τον κώλο της εκάστοτε Σούλας και το Terminator Salvation. Άντε, και το μανίκι που τρώνε με τους γονείς και τους καθηγητές τους. Νομίζω πως «ο κώλος της εκάστοτε Σούλας» εντάσσεται, έστω εξ΄αποστάσεως, στο γενικότερο παράγοντα «καύλα». Ράητ;

l

Άσε Σχολιάκι

. BackType

Powered by Εξομολογήσεις Κανιβάλων | Designed by Μόνοι μας | SoMaFusion has been here |

Switch to our mobile site