Blog….. Σαρκοφάγο, Αιμοβόρο, Ανθρωποφάγο, Αλγολάγνο, Αιμοσταγές, Φαλλοκρατικό

Μια αισθαντική μελαχρινή δίμετρη με μακρύ μαλλί, ατελείωτα πόδια, στήθος μάρμαρο, χείλη κατακόκκινα και μάτια που πετάνε φλόγες.

«Κάθε λαός  έχει την κυβέρνηση που του αξίζει» διατείνονται όσοι ξέρουν από μεταφυσικά και κατά μεγάλο βαθμό τους δικαιολογώ.  Ναι έχουμε την κυβέρνηση που αξίζει σε αυτόν το λαό. Καλά μη φοβάστε δεν θα αρχίσω να κάνω ανάλυση για την κυβέρνηση τώρα. Είναι πολύ ντεκαβλέ μέρες που είναι. Θα πάω στα γαργαλιστικά. Αυτά που σας αρέσουν.
«Κάθε λαός έχει ΚΑΙ την εγκληματικότητα που του αξίζει» λέω εγώ.  Ναι σύντροφοι. Αυτό μας αξίζει. Ο Βλαστός, η Τζιτζίκα, ο Γιγαντάκιας, ο Βρωμού κ.α. Εγκληματίες που μπροστά τους οι Ντάλντον είναι ευφυΐες.
Είχε αρχίσει να με παίρνει από κάτω. Εκτός απ’ αυτούς  έχουμε και την εκκλησία που μας αξίζει, έχουμε τον πολιτισμό που μας αξίζει, έχουμε και τον καύσωνα που μας αξίζει.
Ε λοιπόν ΟΧΙ!
«Αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα». Και αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση, εκκλησία, πολιτισμό, και (τον κακό μας τον ) καιρό ας αποκτήσουμε τουλάχιστον μια πιο σέξι και πιο γκλα-μουράτη εγκληματικότητα. Και ως εκ θαύματος την αποκτήσαμε.
burqa-banditΜια αισθαντική μελαχρινή δίμετρη με μακρύ μαλλί, ατελείωτα πόδια,  στήθος μάρμαρο, χείλη κατακόκκινα και μάτια που πετάνε φλόγες.
Η λησταρχίνα των τραπεζών. Μ’ αρέσει αυτή η κοπέλα. Με εξιτάρει. Μου αφυπνίζει τη λίμπιντο. Δεν ξέρω γιατί.
Η μάλλον ξέρω. Κάποτε μικροί ήμασταν έγκαυλοι, η λίμπιντό μας ήταν έτοιμη να εκραγεί μα μεγαλώσαμε. Σε τι καλύτερο μπορεί να ελπίσει ο μέσος Έλληνας που ξυπνάει από τα χαράματα και κάνει χίλιες δυο δουλειές για να ταΐσει τις  τράπεζες; Σε τι; Μόνο η σέξι λησταρχίνα των τραπεζών μπορεί να κάνει την καταπιεσμένη μας λίμπιντο να φτάσει στα ύψη.
Μόνο αυτή παίρνει το αίμα μας πίσω. Αυτή φέρνει εκτός από χρώμα στις φαντασιώσεις μας και χρήμα στην πραγματική οικονομία.

Η λησταρχίνα πλησίασε το γκισέ, άφησε σε μια ταμία ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε:

-«Δώσε μου τα λεφτά που έχεις στο ταμείο. Εχω όπλο»
-«Κι εγώ μωρό μου…. Γεμάτο.»

Πηγές: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=61854  http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=38076

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • FriendFeed
  • LinkedIn
  • MySpace
  • RSS
  • Twitter
Εξομολογήσεις Κανιβάλων στο Facebook

buzz it!

banner ad

« Το χαμένο...PodCast         Αλλαξοκωλιές »

4 Σχόλια στο “Μια αισθαντική μελαχρινή δίμετρη με μακρύ μαλλί, ατελείωτα πόδια, στήθος μάρμαρο, χείλη κατακόκκινα και μάτια που πετάνε φλόγες.”

  1. Ο/Η νικος λέει:

    ευχαριστω που μας πληροφόρησες για την ύπαρξη της.την εχω ηδη ερωτευτεί…

  2. Ο/Η Rodia λέει:

    Και μας δεν μας σκέφτεσαι, ε; Καλααααααααααααα

  3. Ο/Η Rodia λέει:

    Πού είσαι Βερνάρδε με τις γλαδιόλες σου!!!

  4. Ο/Η Astarty λέει:

    Πέτυχα την λησταρχίνα σε μια τράπεζα σήμερα το πρωί. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά σίγουρα τα μάτια της βγάζανε φλόγες. Γι' αυτό θα έλεγα προσέχετε για να έχετε.

l

Άσε Σχολιάκι

. BackType

Powered by Εξομολογήσεις Κανιβάλων | Designed by Μόνοι μας | SoMaFusion has been here |

Switch to our mobile site